Mijn gedegen werkwijze

Omdat ik graag vanaf begin tot eind alles vlekkeloos wil verzorgen, werk ik altijd volgens een standaard gedegen werkwijze. Waardoor ik uiteindelijk het beste resultaat kan neerzetten.

Stap 1: Concept
Samen met de klant kijk ik naar een begin van de nieuwe website. Meestal adviseer ik het gebruik van een standaard constructie wat bewezen effectief is. Echter is maatwerk ook geen enkel probleem.

Stap 2: Ontwerp
Een website word altijd gemaakt aan de hand van een uniek ontwerp dat past bij de huisstijl en identiteit van mijn klanten. Zo is de website altijd uniek in zijn soort.

Stap 3: Techniek
Ik maak sinds de oprichting van mijn nieuwe bedrijfsnaam webstudiodrachten.nl, gebruik van het open source systeem Wordpress, zodat de website altijd voorzien is van laatste updates en veilig in gebruik. Echter voor basic website maak ik over het algemeen gebruik van GetSimple CMS.

Stap 4: Online
De website word online gezet na goedkeuring van het ontwerp en uitleg van het CMS systeem. Tijdens deze fase bied ik aan om de website intern via webstudiodrachten.nl te onderhouden. Vooral handig wanneer er bij de klant weinig tijd is voor dit onderdeel.