Meer weten over mijn bedrijf?

Aangenaam, ik ben webstudiodrachten.nl, ik is de drijvende kracht achter webstudiodrachten.nl namelijk Michel Feenstra. Webstudiodrachten.nl is een bedrijf dat voorheen werkte onder de naam zoova.nl. Maar om mijn online positie en naam een boost te geven, heb ik ervoor gekozen om door te gaan met deze nieuwe naam. Sinds 2012 ben ik al online actief als webdesigner en grafisch vormgever. Een echte internetheld kun je wel zeggen. 

Om mijn klanten online de beste service te kunnen geranderen, ben ik op de meeste manieren direct te bereiken. Zodat, wanneer er zich een probleem met de website voordoet, ik direct kan handelen. Zo ben ik bereikbaar via social media, whatsapp, mail, telefoon en chat. Ook voor nieuwe klanten geldt dat als een verlaagde drempel en duw ik hen hiermee in de richting van een betrouwbare online partner.

Ik ben er om heel veel online vraagstukken te behandelen. Een nieuwe website? Check! Een ontwerp voor een nieuw visitekaartje? Check! Een domeinnaam laten registreren met tal van extensies? Check! Ik kan het allemaal. Mocht ik er zelf niet uitkomen, dan roep ik er graag een collega bij, om uiteindelijk het beste resultaat te kunnen garanderen.

Yes, ik doe graag met je mee.